Зачарую

Зачарую тебе словами,
Дивним поглядом зваблю теж,
Мов крилом обніму руками,
Бо кохаю тебе без меж.
 
Відігрію твою я душу,
Що замерзла у самоті,
Я повинна, ти чуєш, мушу
Все віддати тобі в житті,
 
Чого ти так чекав всі роки:
Ніжність, ласку, вгамую біль.
І щасливою буду допоки
Поруч ти, найдорожчий мій.
 
2017 р.