Симфонія літа

В трві коники-стрибунці
Виспівують симфрнію
Про поле, стиглі пшениці,
Яскраве тепле сонечко,
 
Що зігріває нас усіх
Цілунками своїми,
Про сірий пил крутих доріг,
Про хмари, грім та зливи.
 
Світанки й тихі вечори
І квіти, ясні зорі.
Немає кращої пори,
Ніж літечко надворі.
 
2015 р.