Диво це творила мама

Скатертина вишивана
Та барвисті рушники
І серветки й сорочки,
В подушках квітують маки.
 
Наче писаночка хата,
Милуються люди всі.
Диво це творила мама,
Руки в неї золоті.
 
2019 р.