Са святам, святая мая Беларусь!

Са святам, святая мая Беларусь!
Са святам, Радзіма радная, святая мая Беларусь!
Я марамі толькі з табою, адною табой ганарусь!
Няхай над табою заўсёды , у небе блакітным клакочуць буслы
і сонца праменнямі зранку, будзіць заўжды.
Каб болей народ твой ніколі у жыцці
не ведаў пакутаў страшнай вайны.
Витебск-Веремеюк С.