Більшість

Більшість
Хтось хоче свободи.
Хтось жити щасливо.
А інших красива
влаштовує мить.
Та більшість бажає
шлункового дива,
І поту за це
не бажає пролить.
Вона не шука
чарівного у слові.
Вона не долає
життя течію.
Вона не шкодує
гарячої крові,
Та кров витрачає, утім,
не свою.