Чиї ви блазні?

Чиї ви блазні?
Чиї ви блазні?
Чиї ви слуги?
Чи є у серці
Хоч щось святе?
Чому несете
У світ недуги?
Чому удома
Не сидите?
Чом ваші вчинки
Печуть морозом?
Ламати дико усе
Пощо?
Чи ви згубили
Навіки розум,
Чи то губити
Не було що?