Мальвы (на украинском языке)

Мальвы (на украинском языке)
О свічі мальв! Високі свічі літа,
Як червня безтурботного вогні…
Куди б не завели мандрівки світом,
Сіяти вічно будете мені –
 
Мої квітки далекого дитинства,
Що біля хати в незабуту мить
Цвіли так пишно, весело, ігристо…
Щасливий світ, що мальвами горить!