"Запитай мене…" (23,24.06.2019)

"Запитай мене…" (23,24.06.2019)
Запитай мене: Чому
Менi сумно у цей час?
Тебе за руку вiзьму
Вечiр хай укриє нас
 
Запитай мене: На що
Сподiваюсь у життi?
Я молюся Богу,щоб
Бути з ним у забуттi
 
Запитай мене: Якби
Мiг лiтати,де б я був?
Що б у небi я робив?
Що б я легко позабув?
 
Запитай мене: Невже
Я насправдi ось такий?
Звiсно,не вiзьму чуже
Своїм сердцем я м’який
 
Запитай мене: Якi
Скласти мрiю я вiрщi?
Струни звучнi i тонкi
У моїй сивiй душi
 
Запитай мене: Хiба
Чую мало теплих слiв?
I тому моя журба
Дуже темних кольорів?
 
Запитай мене: Коли
Посмiхався справдi,я?
Мрiї де мої були?
Де була весна моя?
 
Запитай мене: Кого
Обiймав я знов у снi?
Вiдчував тепло його
Бачив дверi у вiкнi
 
Запитай мене: Iз ким
Хочу далi йти вперед?
Розповiм очам твоїм
Що уста твої як мед...