Три довгих місяці залишилось чекати...

Три довгих місяці залишилось чекати...
Три довгих місяці з тобою, та без тебе...
Ти знаєш, ти навчив мене кохати,
Кохати так... по-справжньому, як треба,
Кохати так, неначе все востаннє,
Хоча ми знаєм разом - все ще буде, 
Але оця розлука та чекання...
Я погляд, дотик твій, коханий, не забуду...
Ти сів у потяг... Скоро вже далеко
Від мене будеш ти... Тобі бажаю:
Хай буде термін цей настільки легким,
Наскільки сильно я тебе кохаю!