Ти повернешся...

Ти повернешся...

Думаю, весною...

Закінчиться жахлива ця війна...

Ти повернешся...

І зостанешся зі мною...

І стихнуть залпи, "Гради", "Тополі", стрільба...

Ти повернешся...

Зелень забуяє...

Все буде добре! Вір! Надійся! Жди!

Ти повернешся,

Любий, я це знаю!

Ти повернешся! Цього разу - назавжди!!!