Е в чашчах vыткы некыj дэнь,

Е в чашчах vыткы некыj дэнь,
Шо всю судьбу твою выдэ
 
Когда Луна стучіт в окно:
Эj, там! Чого ты гэто слабкыj?..
То ты vэ выjдыш і до падлыj
І дров наколыш, і всіх в лоб.
 
І я вот с Кэті в ракЗгаВор:
А ты чево эт нас ны гладыш?
Чы я вон тута прамо Рачык,
Шо, о-ё-ёj, оно в7 в долг?
 
А в Дэнь 6-j в Луны спросы,
Чы моvна шося обызглавыць.
Чы но спокоjно, в нэбко глядя,
Трасы сыбэ за космачы?
 
О так і в Дэнь 22-j,
Колы іюнь уv юность справыв,
Кыдаj в костёр усі отравы
І но умноv улыбкі, Тігр.
 
В Сонцэстояня дні скаvы,
Кому і чым ты всэ v обязан:
Чы но Святэнькыj тыj Звызді,
Шо прамо в Рыбу цэлыть хваjно?
 
Да. Ты С3лэць. І цэль но в тэ,
Шо но мышее jті упрамо
У тую гору, шо j Мышэль
Колыся торкався рухаво.
 
Ны много сылы у Дытэj,
Шо пруть оно за Сатьё Саі.
І ты, друvбанэ, ны отчаjваjсь.
Шэ чаркы с 3 е у тыбэ.