Нада, нада, дідко, мяска!

Нада, нада, дідко, мяска!
А то в тя v галюнцінаціj
 
І я снова і снова
Долvен есть гондэ мяска?!
Да пошлы б вытэ дальшэ,
Ах, моі супостаты!
 
Ну, да шо вы в шызарніі
Шэ змаvотэ в каналіj.
Так і быть! Будым з БатькОМ
Екся вvэ, мо, змагатысь.
 
От дывысь во v: е капля v
Макарончыка в падлыj?
Ну, то зjіvмо і далыj
Ты потег бы j ту лямку зь.
 
Ах, да леv на кроватцы
Да поспы трохы, Вацкіль!
Дэнь до вэчора нада ш
Какся вуv доvыдаты.
 
***
Я vэ моvу даты j в роvу
Тут комуся іс шпіоныj,
Шо, гад, крадуть с-пуд-тішочка j
Навыть, го, Тітрадку Боvу j!
 
Нівалід! Да ты хто дома?!
Да а на тобі s по лбовы j!
І усі вvэ Львы долізлы
J до компага Мага аvны.
 
Діj vа! Дзеjсфуj! Ты тут гонды
Моvыш вуш аvно j по j стёклах!
І заразы лізуть раком –
А ныкак ны j двэры настыv!
 
Тута моvня, шо ты хочыш,
Улупыты j навыть Ёга,
Шо а во собрався трохы
Укусыты сырых овсыj.
 
Ек vэ мы попав куда-то
Так далэко од лылэкыj…
Боvэ правыj! Гэта v Кепка
Завшы ввэрнэ словко крэпкэ.
 
Бо ны був бы то С3лэчык.
Да і, о, тіп публіцыста ш!
От мы j хваjно очутывса
Прам-такы і у Мохрі зе j…
 
Хтося пышэ. Хтось sэ jісьць но.
А на самыj справы барын
Ны vурывся j іj ны vурыцьць,
Шо нымае вvэ j баjструцькых.
 
Всі бо згынуть, прыкоснувшысь
До Огне такого в фу3.
Ібо так угодно j Крішны,
Шоб колы j залывсь слёзьмыМА J...
 
Спомынаньне! Ах, ек гарно
С шызь робыты рыпортаvы!
 
...мы ж в Яновы во: за газом
Прыjізжев Васыль-татарын