Природа

Природа
Ловлю хвилини, споглядаю,
Безмежні прОстори, лани.
Це миті спокою та раю,
Серед природи і краси.
 
Навколо тиша, тільки чути,
Пташок лунає тихий спів.
Цілющі ліки від отрути,
Від лицемірів, гидких слів.
 
Ласкавий вітер огортає
Дарує ніжність і тепло.
Він вкотре радо нагадає,
Що переможе лиш добро.
 
© Людмила Джигора, 2019