Книга життя

Книга життя
Гортаєм сторінки життя,
Читаємо книжку таємно.
Сторінки свого буття,
Сповнені вражень, напевно.
 
Сторінка любові, тепла,
Змінює сумом, печаллю.
І нова сторінка добра,
Зігріє щасливою шаллю.
 
Сторінка бурхливих подій
Приносить злети й падіння.
Здійснення бажаних мрій,
Ціною втрат і терпіння.
 
Сторінки минають усі,
Скінчиться і книга життєва.
Зростаємо душу в красі
Любов'ю, подяка для неба.
 
© Людмила Джигора, 2.06.2019