рассвет(субх -тадж)

рассвет(субх -тадж)
Субх ба хайр !
 
"Хуш омади!" гуфтам бар субхи нав
Субхи нав чехра хандон омадаст !
Насими форами дилнавоз
Боз бароям шабнам овардааст
 
Солхои умр париданд ,чун турнахо
Донам, барнамегарданд дигар
Дар дил хастрате ефт ифтитох
Лек , шукрона омад он замон
 
Умр як бор меояд ...,.бидон
Умр амонат аст бар мо , бидон
Гами дунеро касе бо худ набурд
Чун ..сарвати онро бо худ набурд
 
Чони ширин, ба харфи ман бикун гуш
Хар лахза зистан - ин мукофоти бузург
Чони ширин , бубину боз бубин
Чи ширин субху , чи ширин гуруб
 
Махфират Шукухи
9,19
21,06,2019