Made in Japan

Тудей кам ин, бикоз вай ту зэ пэнсл лэттэ.
Форевэ дресс, энд тиче дрим, лэт мэй би сайд.
Хэлп найт лов муви, статус кво, кисс вэри бэте.
Блэк фрайдей пипл, дотэ ривэрс, вумен хайд.
Бат литтл секс, энд мейд джапэн, фо мани хани.
Блэк дог, вайт мэн. Ин виндоу криденс оф зэ бэд.
Милк баттерфляй, энд эврибоди адам'с фанни.
Вэлкам тудей, плейс оф зэ даймонд китчен брэд.
Сикс, сэвэн, эйт. Хэв эвридей ту мэй би стори.
Найт паблик стрит, вэй мачу пикчу тэйбл фейс.
Энд эвридей, энд дэнс фо секонд роуд глори.
Кам ин зэ рум, ван хандрэд битлз мистик плейс...