Зрада
Твій голос
пробуджує
жагу до життя
повним місяцем в вікно.
Хотілось
у будь що є
бути впевненим, що я
іще живу,
а не дивлюсь нудне кіно.
Я бачив
хто ти така,
а ти не дивись,
що ми лишилися самі.
Зазначив -
твоя душа
не літає, як колись,
та й ми занадто вже прямі.
Якщо кохання - диявол,
ми - неформали.
Цілу молитву
ми навпаки програли.
Теми - жахіття,
теми людської вади,
слово - не варте.
Слово не варте зради.
Ти знову
накульгуєш,
та по акордах - ти як бог,
а нам ще кажуть - неформат.
Готово.
Записуєш.
Та не виходить у нас двох
утрапити у цей музичний автомат.
Якщо кохання - диявол,
ми - неформали.
Цілу молитву
ми навпаки програли.
Теми - жахіття,
теми людської вади,
слово - не варте.
Слово не варте зради.
2018.