Крихти зірок

Крихти зірок,
можливо,
майже про це мій рок.
Декілька слів,
важливо,
в разі здійснення снів.
 
Слава вогню
за диво -
вміти згоріти дню.
Мить усього,
що хтива,
рідного, бо твого.
 
Бісе, якщо
і знову
перемогти ніщо.
Біль не болить
і в мову
біс лізе мимохіть.
 
Крихти зірок,
можливо,
майже про це мій рок.
Декілька слів,
важливо,
в разі здійснення снів,
в разі здійснення снів,
в разі здійснення снів,
в разі здійснення снів!
18.06.2019.