Янгол

Аудиозапись

Янгол на стелі
вітер пустелі
світ не змінився,
лиш непомітно
між нами лишився.
 
Пісня дрімоти
ночі на ноти
світло щоранку -
як дивовижа,
як забаганка.
 
І все на своїх місцях:
у морі - вода,
в душі - страх,-
що дечого
і не навчитися нам ніяк...
Все на своїх місцях:
сонце пече,
тече дах.
І так божевільно,
що ти - така вільна,
що я - такий вільний птах.
 
Небо в долонях
вітер у скронях
є ще можливість
знов не зважати
на сором'язливість.
 
Пісня німого
тиша в нічого
янгол на стелі
слухає звуки
моєї пустелі
 
Де все на своїх місцях:
у морі - вода,
в душі - страх,-
що дечого
і не навчитися нам ніяк...
Все на своїх місцях:
сонце пече,
тече дах.
І так неймовірно,
що ти - така вільна,
що я - такий вільний птах.
24.06.18