Сначала выдернут с тыбэ

Сначала выдернут с тыбэ
Всі еjця, з малолетства
 
Калі кагда настанет день,
Что нападут на нас фсе свіні,
Мы врубім ім такую дверь,
Что танк её не сдвінет.
 
Но шо такэе у мынэ
А во мыз, хы, коліньмы…
Чого такыj стіль холод прэ…
А ну но в vмэню свынку!
 
І шо ты думаеш, кольлег?
Огов! Рука ныміе!
Но, моvэ, гэто ісцылень
Од нымоты злодіjкы…
 
Эгэ! Вставаты, моvэ, трэ.
Да выпыты шо Тігру.
А то Будённого вдруг нэтр
Открыла снова міру сь.
 
І ныц ныма, ныекыj лень –
Оно мал-мал водычко
Пудмыл дроvаsую грабэльк
Після за корч сходіння.
 
Да!.. всэ поломанэ в С3льце!
Бо скількы раз калічывсь.
А скількы сукы гнулы рэбр,
Ны понявшы, хто дідко.
 
Одымыця колыся всэ.
І будыш зном голышко
Лыvеты на сырыj зымэльц.
І а ны твар ны стыдно…
 
Бо вісыв, мо, j Учітель
На крыvовы у мышыj
Розодраныj, забытыj.
Бы Він тых малп обідыв.
 
…а мы? Проходыв чы звырэj
Шэ з мальства школу дыку.
Одбыв vэ злобныj Котарэць
Мою святэньку кылу.
 
Так почынаjіця ступень
Увгору, аv до Крышны.
Бо ны долvон vынытысь,
Ек но j родывсь ля бітвы.
 
...о тут мынэ ш гучылы vыты.
У гэтыj дывныj ізьбы j