Сніскаеш гонды славку!..

Сніскаеш гонды славку!..
ВасьПітаНіка Спарты
 
Свыне ны відае друзеj.
Ныма в jіjі і дачы.
І вот рывэ но цілыj дэнь,
Згрызаючы всэ хваjнэ.
 
Я думав, выjду хоть шо дэ
Позгрібую в прохладе.
Да дэ ты! Шо ты! Всі зудеть!
Быто мотор комар но.
 
А я v тут коску розглядемш.
Дівятку! Ны 7аргла вv!
Э! Да потегныш ты такэ
Устроjство нашых прахSурк.
 
Ну, j тако-сяко вскубав нешт,
Прыплясваючы на ноч.
Да тут vэ дэ возьмэш грабэль,
Колы доsі лупасять.
 
От я j тут выбрався на дэнь.
Бо трэ v Козу спасаты.
А тая рыпаецца всэ
Шэ j картоплі всаvаты.
 
Сама vэ з больніцы уvэ
Пошті шо ны вылазыть.
А ты ухаvуваj, С3лэць,
Раз сынком юj назвавсі.
 
Ну, так в Яновы каvуть.
А в нас говорать краsыj.
Бы в Рыловыsах Сашкы:
Я в луvу люг! Бо тяvок труд
Наjматыса впрагатыс.
 
Да! Гроблять нервы гарно
Косілочкы от дракул.
Но шо пропоjцам гамуз:
Хаj світ хоть вэсь в канаву.
 
///ну, от жэ маjнэ хата.
Ухожана, в цвытах вся. Да вот но лаборська/ ма3на.
Шо ныпонятно - маТрыНа