Лілся сребны v доs да на барсуков,

Лілся сребны v доs да на барсуков,
Шоб воны тобе тыксяч з 10
 
На земле еsё нет такіх борцов,
Чтобы всё на свете сумелі ль?
Да, хэ, во v Васько зь. Він он шо ты хоч
Моvэ гондычкы враз удзелаць.
 
Шо, ныма окон гонды во, хы, вvо j?
Дак мы счас! А ну на по лбе, Лір Б!
Но потом тебе скаvе: ну, так е v
І другая еvа в басэдлі.
 
От мы тута j во дні і ночы хочм,
Шоб хоть хто дэ нам по панэльцы.
Да ны поп, ны чорт а ны сінк вам скось,
А ны і компЮтер коб влепшыць.
 
Ведь усё кругом но пірацка воньк.
І ты враз уvо j обновленіj.
Да хоть 300 год тут стоjіть пынёк –
Нафіга кому к деду счес-э-сцев!
 
Шо, звоныв jім хтось? Да пошла ты, вошк!..
Кому трэба, сам к пан доехдзет.
І тоj спец сібе но j sось вЕvэ.
Пырыдасць vа звонок стара пэрдя:
Восьмыj дом гэто хтось? Сатурнок!