Вахта давно закончана.

Вахта давно закончана.
Но… ты дывыс на Мышонк!
 
Что человек моvет.
Да нічево vэ, у вобs!
От лыvу я но гондэ
Да но дывлюс на людок.
 
Добрэ v лыvеты, коль ты
Всэ поробыв, шо смог.
А на дворі, оj, ночка вv!..
Хто v ля мні сінко покось!?.
 
Всі сельсаветы запёрліс!
Нафік ля jім міj зь лісок.
А я уvэ j сліпогокыj:
Гот, скік ошыбок в стішковы!
 
Ладно! То я лі тут гондэ
Прам-такы вам от шэ шось.
Я v уv дрымав пырыд компом,
Да Хтося Шэпчэ: э, Слон!..
 
Ну, а в Мохровы я v Кот.
Мышкы j ныма кал ёго.
Хто мні повірыть – дурноj Браjль!
Ны розвівав навыть мозг Гад.
 
...а баба косыть картоплі зь.
А ны шукат вуж жуков