Нівтірпёv шпань прама с вутра б

Нівтірпёv шпань прама с вутра б
Да вкосыты сенаv спакваля
 
Саі Баба! Гіта Судхан!
Мадура! Мадура! Ананда!..
Ну, а далыj чы мы пак знаjм.
Ібо бадvаны пець нам е j кахда вш.
 
Вота v звоныть нека балда:
Ты Роман? Чы хто там? Аj-яj-яj!
Бо v 15 чысла улад
Вам поставлять Бычка на сучка j.
 
Ну, да j вот на: Эдіка даj?!
Га? Хто ты гонды, Гад? Ны туда?
І по сотов, і аjфонах
На-на-на вам пынька прам шэ с вутра.
 
А мы гондэ но v загараjм,
А ны скосюjіма j дріт с чырота.
Бо j коса в нас шустра така,
Шо за час поту таз ны зганят.
 
Вот заjшов мальц так, спаласкатц,
І уvо 100 вуvов на вухар!
Бо v суботка эт вам уха?
Рыба в моры в нафтах ва трампав!
 
...вот якы ув Ёга сараj.
Так таскаj, друг мій брат, всё сюда