Біскам оно ж, мусыть, выдно,

Хто пан такыj во Коток
 
Сегодня луна в дымке.
І вобsем харошыj вечор.
Бо навыть кішка залізла,
Хы, до мынэ гонды во.
 
Ну, каvэ, сіно v ты згріб вvэ.
Так шо с тібя піроvок!
Бо і в стоvочок злоvымшыс.
Чы то утасквав в хлівок…
 
Ну, слыпынде, j хозяjі бы-к
Гынды во Корсакы Лёвк.
Бо v во лыvыть сухарів с 5
Прамо пуд грушкыё ёj.
 
Ну, да вона хочэ j мыша
Туткы зловыты в С3лков!
Чы, мо, якы дэ огрызкы
Я еj падкіну vа, го!
 
Ну, j шо ля мні тут робыты.
Я j в кабынет тую зь гохсць!
Гэто v такая вvэ лыска,
Шо гаv облыvэ всёго ш.
 
Да! Ходять марные звіры,
Бы j на вогзалы пЯнтоск,
Шо підараса но відять
Да підофіла в Тігро.
 
Ну, а ны дітк ны здымы jім,
Шо пороздзілысь кругом
Да задаюця прыд дідком,
Дывлячысь но ва в смартфон.
 
В обшым, вэсь дэнь пролытів ексь:
Туды-сюды до Янов!
Курыj ныма v кому ззісты
Чы пудкормыты в матрон.
 
Рідна сыс3чка забігла?
Дэ тобі скаvэ та Сёмк!
А ведь могла j куркам Кізкы
Шося пудсыпаты вvо.
 
Не! Ты долvон мотоцыклом!
Пуліё прамо в колхоз!
Бы у мынэ j посылінкы
Ныц а ны у рыловов.
 
От я j пудгріб пар мытілок.
Вvэ пырыд уvынком ось.
Дэ v ты в vару куды двінься.
Ліпш уvэ ладь гугыл-хром.
 
Бач, якыj я пудс3vаныj?!
Шо, прам-такы j ны Бусёк?
Так шо заходьтэ, сусідкы.
Я j ны монах вам ехsо.