Відна, в это хваjнэ літо

Відна, в это хваjнэ літо
Яблык скушаjімо, діткы
 
Муха по 2ру гуляла.
Муха яблычак іскала v.
Ну, а ек оно нашла…
Влад усрала вvа кума.
 
Ібо ек гэто і как то
Да улад уvраты салка,
Ну, быз дусту спакваля зь.
І полякы взналы таjну сь.
 
А тыпэр усі на світы
Jіvтэ прамо і быз мытьтіj.
Ібо только ша вчірась
Впало еблычко с сучка.
 
Быз задора шо за мода ш.
Дашкам нада п мухамора j зь.
І от 7вол шаjкы j леjкы
Гэто j е сплошна кансерва.
 
...а у нас от е гармошка.
Ну, і, хо, цвытів аж горы!