Ітак, всім навстрэчу

Ітак, всім навстрэчу
Ласковыj фэjчор
 
Ітак, телеvечка едет.
І Вкраіна на высоте вv:
Смо3те, что дееца!
Вовк овц не ест!
 
Ну, мы хочым міра v.
Міраv? Чы ныек
Sэ ныц ны понелы
Зылэныjі нэчысті?
 
Мы рубім мечеті ш!
Ідэм быз мыче
А во навыть в сечу,
Дэ рускыj медьмедь.
 
Чево v vдем в Донецке?
Шоб деті ны мэрлы!
Бо рускыj агрэсор
Занев увэсь хлевчык.
 
О так мы vылаем
Міра і в НАТО:
Даваj, заvымаjмо v
Сусідыj багатых!
 
Бо шо гэто нам во
Ны j бакса от схваткы.
 
…кому ныпонетно, S ето Щэ.
Ну, новыj язык русинэj
 
...мы тожэ тут кое-шо робымо v.
Во, новшого ровырка зь