ТА ТЕЧЕ ДНІПРО ПОВІЛЬНО

ТА ТЕЧЕ ДНІПРО ПОВІЛЬНО
Де мої поділись мрії?
Мов вода, пішли в пісок.
У садочку на подвір'ї
Соловейко ще й замовк...
 
Відчуває серцем птиця,
Не з якихось, втім чуток, —
Те що сталось, не годиться,
Може ще усім урок...?
 
Прошу, птице, — не журися,
Буде світло у душі.
Треба тільки помолиться,
Бог почує..., може й ні...
 
Ось казали добрі люди, —
Треба вірити в добро.
Сонце сяятиме всюди,
Заспокоїться Дніпро.
 
Та тече Дніпро повільно,
Сонце сяє, аж пече.
Тільки з часом чомусь дивно,
Сум з душі не йде іще...
 
Nikvoron 13.06.2019