Я у долі не шукала виправдання...

Я у долі не шукала виправдання
За минулі скоєні гріхи,
За невдале і гірке кохання
І за необачні помилки,
За слова, що ранять ненароком,
І за погляд льодяний такий...
Інколи моїм найпершим кроком
Крок назад був, поворот крутий!
Не просила щастя дарувати, -
Доля невблаганна повсякчас!
Та судилось щиро покохати,
І вона звела назавжди нас!