1.

Нескорений народ, серця хоробрі,
Незламний дух і воля до життя,
Хай береже вас Бог у тім недобрім
І незбагненнім вогнищі! В і'мя...
В ім'я кого ви всі пішли боротись,
Кого ви захищаєте в війні?
Я вам бажаю лиш не напоротись
На біль неправди, на гору брехні!
Бо інколи здається: все тут ясно - 
Фінанси йдуть, та чи ідуть туди,
Де горе є, де смерть і де нещасні
Чекають завтра нової біди!