Коли ти повертаєшся додому (українською)

Коли ти повертаєшся додому (українською)
Сумую ❤️
 
Комусь до болю відчуття знайоме,
Одразу ніби в затишку, в теплі,
Коли ти повертаєшся додому,
У найрідніше місто на землі.
 
Коли, перетинаючи кордони,
І сліз від щастя втримати не в змозі,
Ти просто повертаєшся додому,
А начебто у долі на порозі.
 
Усе, таке забуте - знов знайоме,
Усе, що втратив - ніби віднайшлось,
Бо ти, лиш повертаєшся додому,
А все розхоже знов ураз зійшлось.
 
Як не було б тобі в краю чужому,
Хай манять літаки і кораблі,
А серце завше проситься додому,
У найрідніше місто на землі.
 
7.06.2019