Кнігу сь вот я спысав да про юносьць ятвяvск.

Кнігу сь вот я спысав да про юносьць ятвяvск.
А ны, ох, шося быццам про кіёв
 
Как vэ, як vэ та ночь да была напраvонн!..
Ну, Галіна спросіла про сілу v.
І ответів еj я: гутэн моргэн, коханк!
Будем шося вш шукаты мыз слывок.
 
Дівчынонька чы та вv, шо сама лізэ в драjв.
О! а это студентка sэ, выдно v.
Попросыла Рачка: оj, зашлы v мні С3лка,
Раз сама, гых, ны моvыш в посьцільку б.
 
І мы тішывся влад тэё булочко, вав!..
Ібо масьцерскі тілом владіла.
І ны спортыв ны раз ны піпетку галган:
Всё провіранэ v на муvічіне.
 
Благодарныj мы j Ленц, шо була гаv, го, цэлк:
Ну, куда тобі, Кіся, подвіvок!
Ведь помолвЛена самк с офіцэром, ах-ах!
А мы з её но v с 5 рік друvылы.
 
Как жэ это мы так да забылі j все клятв:
Еслі шо, я к тебе завшы, мілыj!
Прыглянувся шафёр. Да весёлыj зь прам гозьдь.
От і нема ны Васьцы ны Львіцы ш.
 
...от які былі в Мняв чаравніцы