Нішо ш случылось. Ты подывысь но

Нішо ш случылось. Ты подывысь но
Во гындэ с сосідком
 
Плачут евреі: да шо v то такэ вvэ!?
Всі нас прабросфают?!
Да, ну, канэчно, ны чорт ны вскормлев зе j
А ны якых дерvімордыj.
 
Дэ v тоj Рокфэлер пшынычкы ув зебры
Гітлерам всекым до се’го дне.
Іль ныц ны сіяв vыдкосць колыся j,
Ек Ісуса до вовка?
 
Мы тут рышылы вбыты j мыдьвідя вv:
Гоj! Гоj! Героізмыj
В нас шэ хватае, шоб но Гагарын
Наш, свіj дэ узнісься.
 
І мы на Сірію! І на Палесцінку б
Шэ с кубыj 400…
От шо ны відае а ны фашіст тоj,
Шо всіх звырів vынэ в стіjло.
 
///мы ж граjімось з діткамы