А в ніс хочыця ніsо з болотца?

А в ніс хочыця ніsо з болотца?
Тут нам пішет простоj прохоvіj,
Что он тоvе чевоjто моvіт.
Ну, срыфмовываць рыфмы глагольно
І ваапsэ даш прыкольно зь.
 
А чево vэ? А во v дурноj, хо, j
Ны по j руску j ля нам в7 говорэ v!
Ібо Наін і е Наінка ш,
Шо і кашыц вам вліпыць.
 
Да, мы есця на світы шэ екся.
Хоть ны воjт ны поjмэ, шо j за племЯ зь.
Порубылы v граніцы все дбаjно
Нашы матыркы з батькамы.
 
Вот етвегы і сталы росеjцамы.
Ну, русінамы екося ш.
І покосюjім гондычкы sося
Средзь пісінак та абрыкхоскав.
 
...о тут во, дэсь пуд вэрбо чы івыё,
Я ж, напэвно, іj спывса ж