Я на мыша – вавчка с калюха!

Я на мыша – вавчка с калюха!
А тоj мыш шэ більш бешаныj
 
Я НЕ знаю, чево пожелать,
Что ещё мне нужнее на свете.
Ведь роділся вот сын, да Баран!
А потом шэ j іj Змеjка ж.
 
Всё на свете оддаj жэ тэj самц,
Шо оно і хотіла б од гэршка,
Шоб ны він, а вона була правш.
От товді ты j спасэсься.
 
Завшы, завжды коман2ють в нас
Зыркачі бессердечные:
Так, балван, ты ля мне обіщав ж,
Шо іj царство мое оно?!
 
Вот і Сіта і Рама j страдаj:
Марш у ліс! Ты ныкэча!
А я буду главенстваваць всласць!
Ну-ка даj мне платьтеj с 6!
 
В Ману ж вэсь даж пошов махарадж:
Дашарадха прэ чэртіj!
А тут прынц – і ны прынцыпа в Рак:
О-ё-ёj! Шо я зделаль!?
 
І не так лі севодня в Хахляньдь:
Простітутка ведь вЕхала
І вскормыла вэсь Краj Кобзара
КровЮ рускаj ж но в немцэв.
 
І кіпіт-закіпает воjна!
Брат на брата? Ныек! Дэ!?
І Пытра пырыjначыть Ісса?
Атрублю уха зверам!
 
Прэса вся захлебнулась в халвах.
Ліш украіньськэ – мнеско!
І ныма навыть вжэ j языка
А ны в екыjі Етвызі:
 
Заблакіравать Волошка!
Да. Бо мыша отравыть товкач.
Колюхом навыть мощным.
Эх, моjі ж вытэ тёлочкы!
 
...а мы любім сірені на облаке