Указ е: плаці j за воздух!

Указ е: плаці j за воздух!
В Конь нет безработіцы
 
Воля сілы іль сіла мыслі?
Хто кого вж пырыможэ-то?
Ах, jідрі вашу крышу ж,
Хахлы выбыруть конюха!
 
Я тут тожэ вхватыв щось.
Ого, скікы морквын!
Хліб і тоj білыj,
Высшого сорта но.
 
Колхозы ж усі розвалылысь. –
Да нет, мы тут гондэ
Усё зь но укрупнылы.
І доjімо… всіх колхозніков.
 
Роботы ныма вжэ ны в кого!
Но нет, сыдымо от
По 7 аж часов с пыньком
Пытаннюв ж а ны в колодыj.
 
– Ну, што вы там, пан Носов?!
Культуры щэ грошав?
Хо-хо! Да мы ж зносымо
А во 7 дамов ф поп!
 
І всё влад в шпань крутыця.
І знов зделаем поклад.
І куркы ныхаj нысуцьця.
Кормов-то онь пруд пруды.
 
...а шо робыця в школьнікав?
Лавровы лісточкы в суп!