Перапрануліся, скінулі скуру...

Перапрануліся, скінулі скуру...
Перапрануліся, скінулі скуру.
Кропкамі скончылі сказы зьнянацку.
Усе таямніцы пакрытыя мурам.
Усе скрыжаваньні загладжваю фаскай.
Большасьць адхіленых памяць загояць,
Нават ня плачучы, нават ня верачы.
На паляваньне  - кагосьці зноў зловяць:
Любых, ня любых – нікога ня дзелячы.
Сэнсу ня ўбачыўшы, выдалім файлы
Крыўды і болю, атруту хаваючы.
Ваша няўпэўненасьць – нашыя смайлы,
Сьмех і ганьбу па-за межамі значачы.
Сталі мацьнее, сьвядомасьць займеўшы,
Сэрцам, душою да ісьціны прагнучы.
Толькі патрэба застацца найлепшымі
Ломіць знутры, і мы падаем, страціўшы
Штосьці пяшчотнае, болей ня плачучы.