У тихих сутінках прощань...

У тихих сутінках прощань...
У тихих сутінках прощань,
Коли реальність сенс втрачає,
Чи знайдемо ми для втішань
Слова, яких не вистачає?
Чи зможемо в ту саму мить,
Коли мовчати вже несила,
Душі на горло наступить
Та обірвати власні крила?