Коли хотілося прогресу...

Коли хотілося прогресу...
Коли хотілося прогресу,
І розум був за еталон,
Коли кипіли інтереси,
І брала новизна в полон,
Коли ще не було порядку
Та відкривався океан,
Хтось сподівався, що нащадкам
Миліш за все буде диван?
 
ілюстрація: Пітер Брейгель старший "Країна ледарів"