Сонце світлом в очі колеться...

Сонце світлом в очі колеться...
Сонце світлом в очі колеться,
Хилитається трава,
Йде на прощу богомолиця,
У душі несе слова.
Не морочиться зупинкою
(хай чекає уночі),
Вітер грається торбинкою
На утомленім плечі.
Трохи спраги, трохи голоду
Притамовує азарт,
Бо не все на світі золотом
Поціновувати варт.
І хоча у полі дикому
Забагато самоти,
Щастю треба не великого,
Щастю досить простоти.