Я їхав у трамваї в місті Лева

Я їхав у трамваї в місті Лева
Я їхав у трамваї в місті Лева
И женщина помочь решила мне.
Тендітна, надзвичайна королева
В незримой и усталой тишине.
 
А я не знав, коли моя зупинка.
Куда сходить, что посмотреть окрест.
Як в тих очах з'явилася сльозинка,
Когда узнала, из каких я мест.
 
- Ви файно розмовляєте на мові!
- У нас ведь в школах учат до сих пор...
Перегорталося життя в розмові
И очень нужен был тот разговор.
 
Навіщо ця війна, бо горе всюди?!
Как дальше жить после такого зла?!
Коли невинні знову гинуть люди
И жажда мести пепелит дотла.
 
У повсякденності ми горя цього свідки,
Увидев слёзы, как-то тоже сник.
Не має значення: хто ми і родом звідки,
Нам нужно общий находить язык!