"Поздоровлення для бабусі"

Сьогодні в бабусі День народження -
Це свято для кожного.
У бабусі юбілей,
Тож їй подякуємо за прекрасних дітей,
За чудових внуків
Та милих правнуків,
За те, що бабуся всіх нас виховала,
Кожного любов'ю своєю наділила.
А як вона влітку нас в гості чекала,
Як у дитинстві лікувала,
Провини наші нам пробачала
Та на хокей нас возила.
Бабуся однаково нас любила
І частенько мирила,
Коли ми сварилися
Та, майже не билися.
Бабусю ми вітаємо,
Щастя та здоров'я бажаємо,
Літ щасливих
Та часів милих!
Бабуся наша,
Вона найкраща!
У нас вона -
Одна, єдина!
Ми її вітаємо,
Ми її любимо,
Ми її шануємо,
Ми за нею сумуємо!
Тож хай цей день стане для неї одним з найкращих,
Наймиліших та найтепліших.
Бабусі сьогодні 70 років -
Це гордість та радість для її дітей, внуків та правнуків.
Нехай бабуся ніколи не забуде цього дня,
Коли ми всі їй кажемо: "Бабусю, добра, мила, дорога! З Днем народження!"
28 травня, 2019 рік