Дивлюсь на світ дитячими очима...

Дивлюсь на світ дитячими очима...
Дивлюсь на світ дитячими очима,
В його сердечність вірую, а в нім
Шанують гонор, гупають дверима,
Довіру перетворюють на дим,
Морочать ближніх, не дарують ласки,
Не підбирають у розмовах слів,
Немов ніхто не чув ніколи казки,
І щирою наївністю не жив.