Чай зелений, ночі трішки...

Чай зелений, ночі трішки...
Чай зелений, ночі трішки –
От і щастячка рецепт.
У кутку дивану кішка,
Сну десятого адепт.
У годинника утома,
Навіть цокання не те.
Ваблять зорі невідомі
У віконнім декольте.
Щось в душі шкребеться нишком.
Хай шкребеться, в мене є
Чай зелений, ночі трішки,
Й звісно, щастячко моє.