Певне, добре у снах...

Певне, добре у снах...
Певне, добре у снах,
де немає мене,
де немає з реальністю
герцю.
Там ніхто не спішить,
й навіть не калатне
ані хвіртка в садку,
ані серце.
Може, там все прекрасне,
й не ходить сумне,
і у небо вроста
матіоли…
Та чи добре у снах,
де немає мене,
Я про це не дізнаюсь
ніколи.