Сірістю світяться шибки...

Сірістю світяться шибки...
Сірістю світяться шибки.
Ночі завершився строк.
День налаштовує скрипку
Непосидючих думок.
Поки немає мороки
Та біганини епох,
Просто послухаєм спокій
Й тишу розділим на двох.