Місяць вірш читає ночі...

Місяць вірш читає ночі...
Місяць вірш читає ночі.
У зірок – новий сезон.
Сни вертатися не хочуть,
Та й який від них резон?
Хто від снів тих користь має?
На брехню вони слабкі.
Хочеш, краще почитаю,
Як і місяць, щось тобі?