ЩОДНЯ НА НЕБІ СІЮТЬСЯ ЗІРКИ…

ЩОДНЯ НА НЕБІ СІЮТЬСЯ ЗІРКИ…
Щодня на небі сіються зіркИ,
Палахкотять ,неначе діаманти.
То душі воїнів ,то наші воякИ:
Солдати ,лейтенанти та сержанти.
Вони згори освячують наш шлях,
У молитвАх здоров»я нам бажають.
Ми бережемо їх в своїх серцях
Та у піснях їх подвиг прославляєм!
Вони - незримі янголи небес,
Що нас крилом своїм оберігають,
Багато невідомих , без адрес
За нами з висоти спостерігають.
 
Минає ніч, за нею день сплива ,
Зливаючись в роки та місяці…
Іде війна…Ще й досі в нас війна-
Один за одним падають бійці…
Горить земля…В диму все потопа,
Весняний цвіт в саду вже дотліває,
А ворог все іде…не відступа,
Тіла солдат безжально розриває!..
Ми будем пам»ятати усіх тих,
Хто кожен день Вкраїні віддавав,
Хто вік дожити свій,на жаль,не встиг…
Хто від тирана Україну рятував!..
 
Я стану перед вами на коліна,
В молитві тихо свічку запалю,
За те ,що захищали Україну
В запеклому ,жорстокому бою.
Щодня на небі сіються зіркИ…
Не вмерли ви ! Живете у серцях!
А матері все вишивають рушники,
Щоб легшим путь лежав вам до Отця…
Земля вам пухом , наші воякИ.
Розлука з вами наше серце крає…
В Небесне Царство відлетіли навікИ,
У потойбіччя , яке зветься Раєм…
 
* * *
Вже близько день священної розплати,
Сатрап лежатиме на смертному ядрі,
Всі вороги живцем будуть палати,
Бо прокляли їх наші матері !..
 
21.05.2019р.