Холодні сутінки і тиша...

Холодні сутінки і тиша...
Холодні сутінки і тиша.
Хтось мед розбризкав угорі.
Нові прогнози людям пишуть
Зодіакальні казкарі.
Пульсує думка, ледь відчутна.
У вікнах світлом грає скло.
І я закохуюсь в майбутнє,
Яким воно б там не було.