Бо міняється все...

Бо міняється все...
Вже у неба неначе не та висота,
і не ті кольори заховались в волоссі,
Бо міняється все. Не міняються тільки міста,
у яких не були ми з тобою і досі,
не губили на площах і вуличках час,
і не випили каву усю у кав’ярнях,
Бо усе, що на світі стосується нас,
має значення. Тільки відверто непарне.
От і мудрість поволі в думках пророста,
і без остраху очі вдивляються в осінь,
Бо міняється все. Не міняються тільки міста,
у яких не були ми з тобою і досі.